aannemer gezocht
Mannetje nodig?

Aannemer in Hilversum.
Zo geregeld.

Goede en betrouwbare aannemers in heel Nederland. Ook bij jou in Hilversum.

wat kost een aannemer
aannemer bedrijf

Ook voor jouw verbouwing een aannemer uit Hilversum

Een aannemer van mannetjes.nl denkt met je mee en kiest samen met jou voor de beste oplossing. Onze aannemers zijn betrouwbaar, communiceren helder en geven je inzicht inneemt hele plaatje van je verbouwing of (kleine of grote) aannemingsklus in Hilversum. Onze aannemers komen geheel vrijblijvend en met veel plezier bij je langs om de werkzaamheden op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf als het om een zakelijke aannemingsklus gaat. Je krijgt van onze aannemer in Hilversum een compleet verhaal op papier. Een vrijblijvende offerte en een indicatie van de duur van de klus of verbouwing. Je weet met onze aannemer precies weet waar je aan toe bent. Zo geregeld!

aannemer interieur

Wat is een goede aannemer in Hilversum?

Een goede aannemer is een allround vakman, heeft veel ervaring en levert kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze collega-aannemers plezier in hun werk hebben. Dat ze dat uitstralen en tevens uitermate klantvriendelijk zijn. Alleen dán kun jij met plezier terugkijken op de werkzaamheden. Als je een aannemer en andere vaklui over de vloer hebt, kan dat flinke impact op je dagelijks leven hebben. Wij vinden dat onze aannemers best mogen bijdragen aan een goede sfeer in huis en jou moeten ontzien waar dat mogelijk is. Een goede aannemer heeft niet alleen oog voor zichzelf en focus op de verbouwing of aannemingsklus, hij heeft ook aandacht voor jou en de directe omgeving. Ervaar het zelf.

Bestel je aannemer

Wat is de taak van een aannemer?

Een aannemer speelt een cruciale rol in de bouw- en renovatieprojecten. Als de spil in het bouwproces, is de primaire taak van een aannemer het plannen, coördineren en superviseren van de uitvoering van een bouwproject, van de start tot de oplevering. Dit omvat het beheren van de tijdsplanning, budgettering, het inkoopproces van materialen, en het aansturen van onderaannemers en vaklieden om ervoor te zorgen dat het project voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en regelgeving.

Daarnaast is de aannemer verantwoordelijk voor de communicatie tussen alle betrokken partijen, waaronder de opdrachtgever, architecten, en ingenieurs, om het project soepel en volgens plan te laten verlopen. Door hun expertise en ervaring zorgen aannemers ervoor dat projecten efficiënt, binnen budget en op tijd worden afgerond, terwijl tegelijkertijd de veiligheid op de bouwplaats gewaarborgd blijft. Kortom, de aannemer is de essentiële schakel die visies transformeert in realiteit.

aannemer uurtarief kosten

Wat is het uurtarief van een aannemer in 2024?

Het uurtarief van een aannemer bij mannetjes.nl varieert tussen €40 en €65, afhankelijk van de ervaring, specialisatie en de regio. Dit tarief omvat niet alleen de arbeid maar ook de coördinatie van het project en de inkoop van materialen. Helder, zonder verborgen kosten achteraf. Vraag een offerte op maat aan voor jouw project.

 

aannemer renovatie

mannetjes.nl is het enige netwerk van vakmannen, ook voor aannemers

Wij kennen aannemers, timmermannen en andere vakmannen door het hele land. En zij kennen elkaar, op lokaal niveau. Zo vormt mannetjes.nl één netwerk om jou het leven makkelijk maken, om een klus of verbouwing snel en goed voor elkaar te krijgen. Als je het netwerk van mannetjes.nl inschakelt, gaan de beste vakmannen van Nederland voor je aan de slag. Dus zoek je een goede en betrouwbare aannemer voor een kleine, grote of mega klus, maak dan gebruik van ons netwerk. Vul het formulier onderaan deze pagina volledig in en je wordt direct gebeld door een van onze aannemers uit Hilversum. Hij of zij komt graag bij je langs in Hilversum om kennis te maken. Binnen de kortste keren heb je een offerte in handen en kunnen we het werk samen inplannen. Wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat zijn jullie tarieven?

Goeie vraag. Onze mannetjes zijn allemaal zzp-er en hanteren hun eigen tarieven. Wij vinden het heel belangrijk dat ze kwaliteit leveren en dat ze jou gelukkig maken. Alles moet top zijn. Daar staat een eerlijke beloning tegenover. We doen onze mannetjes niet in de uitverkoop. Daar zijn ze veel te goed voor. Je betaalt altijd een eerlijke prijs, met prijs-kwaliteitverhouding 10. Voor een timmerman moet je denken aan €45 per uur, voor een stukadoor €55. Alle tarieven zijn inclusief btw.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

Wij regelen direct een goede aannemer voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.