klusjesman vrijblijvende offerte advies

De coronacrisis

Hoe gaat Mannetjes.nl om met de coronapandemie?

klusjesman vrijblijvende offerte advies

Coronacrisis in Nederland

Sinds 15 december is Nederland voor de tweede keer in lockdown gegaan. Dit betekent, geen bouwmarkten, geen persoonlijk contact en veel alleen zijn. Ook wij hebben last van de coronapandemie. Onze mannetjes moeten anders te werk gaan dan voorheen en zij zijn natuurlijk voorzichtig, zoals iedereen. Veel klussen kunnen gewoon doorgaan, mits jij en ons mannetje zich aan de maatregelen houden. Wij zorgen ervoor dat onze timmermannen en klusjesmannen zich bewust zijn van de regels en in goed overleg met jou afspraken maken over afstand en werkwijze. Alle contacten over de klus worden zo veel mogelijk online gedaan en de afspraken worden gemaakt via de telefoon. We komen gewoon bij je langs om de klus op te nemen met inachtneming van alle regels. We hopen hierbij op je begrip.

 

Dit zijn onze maatregelen

Mannetjes.nl volgt het nieuws rondom de pandemie op de voet. We nemen alle adviezen van de overheid zeer serieus. Gedurende de huidige lockdown van 15 december tot 19 januari handelen wij als volgt: Wij vragen jou van tevoren of jij of jouw huisgenoten klachten hebben die gerelateerd zouden kunnen zijn aan corona. Als dat het geval is wordt de klus uitgesteld tot de klachten zijn verdwenen. Een andere mogelijkheid is dat de werkzaamheden worden uitgevoerd zonder dat iemand in de buurt van ons mannetje komt. Alle communicatie voor de klus loopt dan via onze Servicedesk of ons mannetje. Wij vragen iedereen goed zijn handen te wassen en anderhalve meter afstand te waarborgen tijdens de klus. Ook worden er geen handen geschud, maar dat is vanzelfsprekend.

Gericht op de veiligheid en gezondheid van haar klanten volgt Mannetjes.nl de vastgestelde normen tijdens de pandemie. Net als bij ice casino, waar het belangrijk is om goed voor de spelers te zorgen, volgt dit bedrijf de aanbevelingen van de overheid op en neemt het veiligheidsmaatregelen. Bonussen en promoties in kansspelinrichtingen kunnen vanwege het belang van het algemeen welzijn worden uitgesteld of herzien, zoals Mannetjes.nl doet bij klachten die verband houden met hun werkterrein.

Wat kan jij doen?

Wij vragen iedereen goed om te gaan met de dreiging van het virus. Mocht je ziek zijn of klachten ervaren, bel of mail dan met het mannetje of onze Servicedesk. Zo kun je makkelijk afspraken maken of de klus verzetten. Mocht je zelf geen klachten hebben én geen huisgenoot hebben die ziek is en je wilt graagdat de klus doorgaat, dan vragen wij jou:

  • Goed je handen te wassen voor ons mannetje binnenkomt
  • Te hoesten en te niezen in de binnenkant van je elleboog en buiten bereik van ons mannetje
  • Geen handen te geven
  • Anderhalve meter afstand te houden
schuren vloer beton badkamer
klusjesman timmerman vrijblijvende offerte

De mannetjes gaan door

Ondanks de lockdown, de heftige maatregelen en de beperkingen willen onze mannetjes lekker aan de weg blijven timmeren. Onze mannetjes blijven hun werk net zo goed doen als voorheen, ze zijn net zo betrouwbaar en klussen met onverminderd plezier. Zelfs in de huidige heftige lockdown kan jouw klus dus gewoon doorgaan en kan jij genieten van een bijzondere periode en een mooi resultaat. Dus zoek je een betrouwbare vakman voor een kleine of grote klus, bestel bij ons dan gewoon een timmermannetje. Of een ander mannetje natuurlijk. Zo geregeld bij mannetjes.nl.

 

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat zijn jullie tarieven?

Goeie vraag. Onze mannetjes zijn allemaal zzp-er en hanteren hun eigen tarieven. Wij vinden het heel belangrijk dat ze kwaliteit leveren en dat ze jou gelukkig maken. Alles moet top zijn. Daar staat een eerlijke beloning tegenover. We doen onze mannetjes niet in de uitverkoop. Daar zijn ze veel te goed voor. Je betaalt altijd een eerlijke prijs, met prijs-kwaliteitverhouding 10. Voor een timmerman moet je denken aan €45 per uur, voor een stukadoor €55. Alle tarieven zijn inclusief btw.

gipswand later renoveren vakman
timmerman klusjesman

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij mannetjes.nl

Onze klusjesmannen (of een van onze andere vakmannen) komen graag bij je langs om de klus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand regel. Maak nu direct een afspraak. Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Ariel of Lisette van onze Servicedesk. En zet de koffie maar vast klaar.

 

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.