wat doet een elektricien
goedkope elektricien
Mannetje nodig?

Elektricien in Amsterdam Zuidoost.
Zo geregeld!

Goede en betrouwbare elektriciens in heel Nederland. Ook bij jou in Amsterdam Zuidoost.

Mannetje aan het werk
wat doet een elektricien

Jouw elektricien in Amsterdam Zuidoost vind je bij mannetjes.nl

Onze elektriciens in Amsterdam Zuidoost zijn (net als onze andere vakmannen) uiterst betrouwbaar en prettig in de omgang. Onze elektriciens verstaan hun vak en leveren goed werk af. Onzichtbaar als het niet zichtbaar hoeft te zijn en mooi afgewerkt als het zichtbaar is, zoals bij stopcontacten. Onze elektriciens zijn getraind op communicatie en transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent en waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Vooraf aan de klus maakt de elektricien een inschatting van het werk en de kosten van het materiaal. Jij ontvangt een scherpe offerte, een compleet verhaal. Dus, elektricien nodig? Zo geregeld bij mannetjes.nl.

elektricien bij mannetjes.nl

Wat is een goede elektricien in Amsterdam Zuidoost?

Onze collega-elektriciens zijn gespecialiseerd in het aanleggen, monteren en onderhouden van verlichting, meterkasten en andere elektrische installaties bij jou thuis. Denk bijvoorbeeld ook aan intercom- en video-installaties. Echte vaklui die er plezier aan beleven in de weer te zijn met kabels en elektra. Voor onze elektricien is veiligheid een belangrijk begrip, daarom houden zij zich aan strenge regels en (NEN-)normen. Als je met stroom aan de slag wilt vraag dan altijd een van onze elektriciens om hulp, je wilt niet meemaken dat je zelf onder stroom komt te staan of kortsluiting krijgt. Wij hebben in ons netwerk ouderwetse vakmannen, geweldige elektriciens waarop je kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Onze elektriciens in Amsterdam Zuidoost komen desgewenst ook in je bedrijf of organisatie.

Bestel een elektricien

Mannetje bezig met elektriciteit

mannetjes.nl is het enige echte netwerk van goede vaklui

Wij zijn hét vakmannen netwerk van Nederland. Ván vakmannen vóór vakmannen. In de zomer van 2020 besloten wij onze neef (timmerman, leuke vent, betrouwbaar en communicatief) aan klanten te helpen met een website. Via onze neef sloten zich steeds meer goede vakmannen, waaronder elektriciens, zich aan bij het netwerk. Zo bouwen we samen aan het grootste netwerk van goede vaklui in Nederland. Met de website helpen we elkaar aan mooie klussen en helpen we jou een goede, leuke vakmensen. Onze collega-elektriciens zijn welkom bij het netwerk als ze (net als onze neef) kwaliteit leveren en vriendelijk en behulpzaam zijn. Vul het formulier onderaan deze pagina volledig in en je wordt direct gebeld door een van onze elektriciens. Hij komt graag bij je langs om kennis te maken en een kop koffie te drinken. En passant bekijkt hij ook wat er moet gebeuren en wat jij nodig hebt. En voordat je het weet heb je een scherpe offerte te pakken. Een ‘offer you can’t refuse’.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat doet een elektricien precies?

Een elektricien bij mannetjes.nl houdt zich bezig met het aanleggen en aansluiten van alle denkbare elektriciteitsvoorzieningen en -installaties. Denk bijvoorbeeld aan stopcontacten, groepenkasten en intercom installaties. Het werken met stroom brengt grote risico’s met zich mee, daarom volgt een elektricien van mannetjes.nl strenge regels en (NEN-)normen. Onze elektriciens verhelpen ook storingen en verzorgen ook graag het onderhoud van jouw elektrische installatie. Ook kunnen ze je adviseren over energiebesparing en nieuwe, moderne toepassingen.

Ook kunnen onze elektriciens je adviseren over energiebesparing en nieuwe, moderne toepassingen. Bestel een elektricien

Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

goedkope elektricien

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij mannetjes.nl

Onze elektricien komt graag bij je langs voor het opnemen van jouw klus. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons altijd aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand regel. Maak nu direct een afspraak. Vul het onderstaande formulier in en wij schakelen direct een mannetje uit ons netwerk in voor jou. Voor direct hulp of een spoedklus kun je ons bellen of Whatsappen: 06 37328814.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.