verbouwing kamer vakman klusjesman
verbouwen trap renoveren klusjesman timmerman
badkamer laten verbouwen betegelen
Goede klusjesman in Naarden

Mannetje nodig? Klusjesman in Naarden. Zo geregeld!

Onze mannetjes hebben plezier in hun werk en zijn betrouwbaar en behulpzaam

Gratis en vrijblijvend Ons mannetje komt met veel plezier in Naarden. Bij je thuis of in je bedrijf.

Onze klusjesmannen in Naarden komen graag bij je langs om het klus- en timmerwerk op te nemen. Wil je wat anders laten doen, kan dat natuurlijk ook. Dat kan bij je thuis of in je bedrijf. De klusjesman maakt een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een offerte en een overzicht van de duur van de klus of verbouwing. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de klus is geklaard. En dat alles gratis en vrijblijvend. Bel of mail met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk voor het plannen van een afspraak met onze klusjesman in Naarden.

raam laten installeren kozijnen vakman

Een goede klusjesman in Naarden vind je bij Mannetjes.nl

Wij willen één ding: jou het leven makkelijker maken. En natuurlijk onze mannetjes aan mooie klussen helpen. Dus zoek je een betrouwbaar mannetje voor je kleine of grote klus in Naarden, maak dan gebruik van ons netwerk en bestel een mannetje. Hoe gaat dat in z’n werk? Bel of mail met onze Servicedesk voor een afspraak met een van onze klusjesmannen in Naarden. Ons mannetje komt bij je langs om kennis te maken en het werk te bekijken. De volgende dag krijg je van ons een offerte en kunnen we het werk direct voor je inplannen. Zo geregeld!

Bestel je mannetje

Een klusjesman met plezier in zijn werk!

Onze klusjesmannen hebben plezier in hun werk. Daardoor profiteer jij van de beste service. Onze klusjesmannen zijn transparant en komen hun afspraken altijd na. Onze klussers zijn natuurlijk altijd bereid om een ander klusje te doen, geef het even aan en hij regelt het gelijk. Je kan ze zelfs om een boodschap sturen. Letterlijk. Als je zelf even geen tijd hebt bijvoorbeeld. Onze klusjesmannen doen wat ze leuk vinden, jouw klus klaren. Puur omdat ze er plezier in hebben. Terwijl onze mannetjes druk in de weer zijn, helpen wij ze met allerlei randzaken. Daar worden ze nog blijer van. Klusjesman in Naarden nodig? Wij staan voor je klaar!

gipswand later renoveren vakman

Het tarief van onze klussers in Naarden

Onze klusjesmannen rekenen gangbare uurtarieven. Een uurtarief rond de €45 inclusief btw is vrij normaal. Onze klusjesmannen vinden het belangrijk om goed werk af te leveren en van tevoren duidelijk te zijn over wat jij kunt verwachten. Daarom maken onze mannetjes van tevoren een complete offerte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Inclusief alles. Als je tijdens de klus extra werkzaamheden wil laten uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook. Ons mannetje houdt eenvoudig de extra uren bij. Die verrekenen we dan achteraf. Net zo makkelijk.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Hoe gaan jullie mannetjes om met het coronavirus

Mannetjes.nl volgt het nieuws rondom de coronapandemie op de voet. Wij geven onze mannetjes de maatregelen mee die volgens de overheid gehanteerd moeten worden. Wij vragen onze klanten ook om op te letten als ons mannetje jouw klus komt uitvoeren. Zo helpen we elkaar en anderen.

Kan mijn klus wel doorgaan tijdens de coronaperiode?

Ja. Jouw klus kan zeker doorgaan mits alle adviezen van onze overheid in acht worden genomen. Op het moment dat jij of jouw huisgenoten klachten hebben wordt de klus uitgesteld. Dit is voor de bescherming van jou en ons mannetje. Wij houden ons te allen tijden aan de anderhalve meter regel. Ook wassen onze mannetjes regelmatig hun handen.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

huis laten schilderen
timmerman klusjesman

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij jouw klusjesman in Naarden

Onze klusjesmannen (of een van onze andere vakmannen) komen graag bij je langs in Naarden om de klus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel. Maak nu direct een afspraak. Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk. En zet de koffie maar vast klaar. We zijn er zo.

Bestel je mannetje