verbouwing kamer vakman klusjesman
verbouwen trap renoveren klusjesman timmerman
badkamer laten verbouwen betegelen
Goede klusjesman in Zeist

Mannetje nodig? Klusjesman in Zeist. Zo geregeld!

Onze mannetjes hebben plezier in hun werk en zijn betrouwbaar en behulpzaam

Gratis en vrijblijvend Ons mannetje komt met veel plezier in Zeist. Bij je thuis of in je bedrijf.

Onze klusjesmannen in Zeist komen graag bij je langs om het klus- en timmerwerk op te nemen. Wil je wat anders laten doen, kan dat natuurlijk ook. Dat kan bij je thuis of in je bedrijf. De klusjesman maakt een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een offerte en een overzicht van de duur van de klus of verbouwing. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de klus is geklaard. En dat alles gratis en vrijblijvend. Bel of mail met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk voor het plannen van een afspraak met onze klusjesman in Zeist.

raam laten installeren kozijnen vakman

Een goede klusjesman in Zeist vind je bij Mannetjes.nl

Wij willen één ding: jou het leven makkelijker maken. En natuurlijk onze mannetjes aan mooie klussen helpen. Dus zoek je een betrouwbaar mannetje voor je kleine of grote klus in Zeist, maak dan gebruik van ons netwerk en bestel een mannetje. Hoe gaat dat in z’n werk? Bel of mail met onze Servicedesk voor een afspraak met een van onze klusjesmannen in Zeist. Ons mannetje komt bij je langs om kennis te maken en het werk te bekijken. De volgende dag krijg je van ons een offerte en kunnen we het werk direct voor je inplannen. Zo geregeld!

Bestel je mannetje

Een klusjesman met plezier in zijn werk!

Onze klusjesmannen hebben plezier in hun werk. Daardoor profiteer jij van de beste service. Onze klusjesmannen zijn transparant en komen hun afspraken altijd na. Onze klussers zijn natuurlijk altijd bereid om een ander klusje te doen, geef het even aan en hij regelt het gelijk. Je kan ze zelfs om een boodschap sturen. Letterlijk. Als je zelf even geen tijd hebt bijvoorbeeld. Onze klusjesmannen doen wat ze leuk vinden, jouw klus klaren. Puur omdat ze er plezier in hebben. Terwijl onze mannetjes druk in de weer zijn, helpen wij ze met allerlei randzaken. Daar worden ze nog blijer van. Klusjesman in Zeist nodig? Wij staan voor je klaar!

gipswand later renoveren vakman

Het tarief van onze klussers in Zeist

Onze klusjesmannen rekenen gangbare uurtarieven. Een uurtarief rond de €45 inclusief btw is vrij normaal. Onze klusjesmannen vinden het belangrijk om goed werk af te leveren en van tevoren duidelijk te zijn over wat jij kunt verwachten. Daarom maken onze mannetjes van tevoren een complete offerte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Inclusief alles. Als je tijdens de klus extra werkzaamheden wil laten uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook. Ons mannetje houdt eenvoudig de extra uren bij. Die verrekenen we dan achteraf. Net zo makkelijk.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat zijn jullie tarieven?

Goeie vraag. Onze mannetjes zijn allemaal zzp-er en hanteren hun eigen tarieven. Wij vinden het heel belangrijk dat ze kwaliteit leveren en dat ze jou gelukkig maken. Alles moet top zijn. Daar staat een eerlijke beloning tegenover. We doen onze mannetjes niet in de uitverkoop. Daar zijn ze veel te goed voor. Je betaalt altijd een eerlijke prijs, met prijs-kwaliteitverhouding 10. Voor een timmerman moet je denken aan €45 per uur, voor een stukadoor €55. Alle tarieven zijn inclusief btw.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

huis laten schilderen
timmerman klusjesman

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij jouw klusjesman in Zeist

Onze klusjesmannen (of een van onze andere vakmannen) komen graag bij je langs in Zeist om de klus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel. Maak nu direct een afspraak. Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk. En zet de koffie maar vast klaar. We zijn er zo.

Bestel je mannetje

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.