verbouwing kamer vakman klusjesman
verbouwen trap renoveren klusjesman timmerman
badkamer laten verbouwen betegelen

Vind hier snel je klusjesman

Goede betrouwbare klusjesmannen in heel Nederland. Ook bij jou in de buurt.

klusjesman kast installeren
deurkozijnen deur plaatsen klusjesman

Ook voor jouw klus een mannetje!

Een klusjesman van Mannetjes.nl is een vakman die betrouwbaar is en goed werk levert. En wat minstens zo belangrijk is, hij is een vakman die plezier heeft in wat hij doet. Onze klusjesmannen komen graag bij je langs om kleine, middelgrote en mega-klussen op te nemen. Bij jou thuis of in je bedrijf. Onze klusjesmannen zijn handig en veelzijdig; noem je klus en zij kunnen het fixen. Renoveren, verbouwen, een extra kamer? Geen probleem. Onze klusjesman maakt vooraf een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal. De volgende dag krijg je een offerte en een indicatie van de duur van de klus of verbouwing. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de klus is geklaard. Zo geregeld!

deur laten installeren klusjesman

Wat is een goede klusjesman?

Mooi werk, dat vinden wij belangrijk. En plezier in je werk. Onze klusjesmannen stralen plezier uit en houden ervan om kwaliteit af te leveren. Echt vakwerk. Een klusjesman komt bij je over de vloer en dat heeft impact op je dagelijks leven. Wij willen graag dat je dagen zorgeloos zijn en dat je iemand in huis hebt die bijdraagt aan een goede sfeer in en om je huis of bedrijf. Iemand die aardig is en goed communiceert. Iemand waarop je kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Een goede klusjesman is veel meer dan iemand die een klus voor je klaart. Hij staat voor je klaar, ook als jij even hulp nodig hebt met het verzetten van die zware tafel.

dakgoot lekkage repareren klusjesman professioneel timmerman

mannetjes.nl is het enige echte netwerk van goede vaklui

Wij kennen de vakmannen en zij kennen elkaar. Zo vormen we één netwerk om vooral één ding te doen: jou het leven makkelijk maken. En natuurlijk elkaar aan mooie klussen helpen. Als je een goede en betrouwbare klusjesman voor een kleine, grote of mega klus zoekt, zoek dan niet verder maar maak gebruik van ons netwerk van toffe en goede vakmannen. Vul je gegevens in in het formulier onderaan deze pagina. Een van onze klusjesmannen gaat je dan bellen. Heb je een grote klus? Dan komt hij vrijblijvend bij je langs, thuis of in je bedrijf. De volgende dag krijg je een offerte met alle werkzaamheden en kunnen we het werk inplannen, wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

Wat zijn jullie tarieven?

Goeie vraag. Onze mannetjes zijn allemaal zzp-er en hanteren hun eigen tarieven. Wij vinden het heel belangrijk dat ze kwaliteit leveren en dat ze jou gelukkig maken. Alles moet top zijn. Daar staat een eerlijke beloning tegenover. We doen onze mannetjes niet in de uitverkoop. Daar zijn ze veel te goed voor. Je betaalt altijd een eerlijke prijs, met prijs-kwaliteitverhouding 10. Voor een timmerman moet je denken aan €45 per uur, voor een stukadoor €55. Alle tarieven zijn inclusief btw.

timmerman klusjesman
houten vloer plinten laten plaatsen parket laminaat

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij mannetjes.nl

Onze klusjesmannen komen graag bij je langs om de klus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand regel. Maak nu direct een afspraak. Vul het onderstaande formulier in en wij schakelen direct een mannetje uit ons netwerk in voor jou.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.