loodgieter inhuren gootsteen verstopping
loodgieter spoeddienst

Vind hier snel je loodgieter in Tilburg

Goede en betrouwbare loodgieters in heel Nederland. Ook bij jou in Tilburg.

loodgieter gezocht
loodgieter leidingen

Ook voor jouw loodgieterswerk een mannetje in Tilburg!

mannetjes.nl is een online netwerk van betrouwbare en goede loodgieters en andere vakmannen. Het is een netwerk van en voor vakmannen die elkaar kennen en van elkaar weten dat ze goed werk leveren. Dus heb je een loodgieter nodig in Tilburg? Zoek dan niet verder en huur je loodgieter bij ons in. Onze loodgieters leveren goed en degelijk werk af en communiceren duidelijk. Kleine klussen zal de loodgieter direct kunnen oppakken en voor mega-klussen komt onze collega met plezier even bij je langs om het loodgieterswerk op te nemen. Geheel vrijblijvend. De loodgieter maakt in dat geval een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een scherpe offerte en een indicatie van de duur van de klus. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo geregeld!

Wat is een goede loodgieter?

Onze collega-loodgieters in Tilburg hebben ruime ervaring en leveren perfect werk af. Degelijk, strak werk met goede materialen, zodat jij heel lang kan genieten van een mooie badkamer en een fijn toilet. En je kunt er gerust op zijn dat je leidingen goed worden hersteld als je in de huidige situatie problemen hebt. Maar kwaliteit is niet alles. Je wilt ook een goede prijs en een betrouwbare loodgieter in Tilburg die vriendelijk en behulpzaam is. Wij zorgen ervoor dat je iemand over de vloer hebt die bijdraagt aan een goede sfeer in en om je huis (of je bedrijf). mannetjes.nl zorgt voor een goede loodgieter die aardig is en je goed informeert. Iemand waarop je kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Een goede loodgieter uit ons netwerk is veel meer dan iemand die een klus voor je klaart. Ervaar het zelf.

Bestel je mannetje

loodgieter leidingen inhuren gezocht

mannetjes.nl is het enige echte netwerk van goede vaklui

Lokaal zijn er informele netwerken van vakmannen. Loodgieters, maar ook andere vaklui, ze kennen elkaar allemaal. mannetjes.nl brengt al die goede vaklui samen op een plek. We maken lokale netwerken zichtbaar via onze site. Dat doen we voor deze vaklui én voor jou. Onze collega-loodgieters en al onze andere collega’s willen vooral  één ding: jou het leven makkelijk maken. Het kan lastig zijn om een goede en betrouwbare loodgieter te vinden. Eentje die tijd heeft en echt tijd voor je neemt. Met ons netwerk in handen is het een fluitje van een cent. Vul het formulier onderaan deze pagina in en je wordt gebeld door een van onze loodgieters. Hij komt graag bij je langs om kennis te maken en om te kijken wat er moet gebeuren. De volgende dag ontvang je een offerte van ons en kunnen we het werk inplannen wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter kan worden ingeschakeld voor verschillende klussen. Hij kan installeren, repareren of onderhoud plegen. Denk hierbij aan lekkages, verstoppingen of problemen met de boiler. Een loodgieter kijkt wat er aan de hand is met jouw systeem en lost dit direct voor je op.

Ik heb lekkage, hoe kan ik dit oplossen?

Op het moment dat je lekkage aantreft in je woning kan je eerst proberen het zelf op te lossen. Dit ligt natuurlijk aan de ernst van de lekkage. Als het een relatief klein lek is kan je porberen het tijdelijk op te lossen door middel van een stuk tape of een vochtige doek. Bij een grotere lekkage kan raden wij aan je hoofdkraan snel dicht te draaien of een emmer te pakken. Zo voorkom je waterschade. Daarna kan je snel een loodgieter inschakelen bij mannetjes.nl, onze loodgieters lossen het direct voor je op.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

loodgieters gezocht
loodgieters gezocht

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij mannetjes.nl

Onze loodgieter komt graag bij je langs om het loodgieterswerk op te nemen. Wij komen je thuis, maar ook in je bedrijf. Wij houden ons aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand regel. Maak nu direct een afspraak. Vul het onderstaande formulier in en wij schakelen direct een mannetje uit ons netwerk in voor jou. Voor direct hulp of een spoedklus kun je ons bellen of Whatsappen: 06 37328814.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.