houten vloer parket laten leggen
klusjesman vrijblijvende offerte advies
kamer laten renoveren klusjesman

Over mannetjes.nl

Een mannetje met plezier in zijn werk, dat is wat je zoekt

deur laten installeren klusjesman
huisrenovatie klussen klusjesman

Een vriendelijk mannetje voor elke klus

Een betrouwbare vakman die kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt. Iemand die voor je klaarstaat en met je meedenkt. Dat is wat je verlangt als jij een klus moet klaren. Iemand die niet alleen een schutting neerzet, maar die ook nog even helpt met het verzetten van de buitentafel of een peertje vervangt wanneer hij er toch is. Kom je iets tegen wat snel moet gebeuren, ons mannetje helpt je ermee. Je hoeft het alleen maar te vragen. En als je meer nodig hebt dan alleen behulpzaamheid, dan pakken we het extra werk professioneel en daadkrachtig op.

In 4 stappen je klus geklaard.
Contact opnemen
1.
Neem contact op en beschrijf kort je klus.
verbouwen trap renoveren klusjesman timmerman
Persoonlijk advies
2.
Ons mannetje komt bij je langs.
klusjesman vrijblijvende offerte advies
Offerte incl. alles
3.
Je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat.
klusjesman vrijblijvende offerte
Aan de slag!
4.
Akkoord? Ons mannetje start op het afgesproken moment.
klusjesman kast installeren
/
laminaat parket houten vloer laten leggen

Ons mannetje komt met alle plezier bij je langs

Ons mannetje is blij met elke klus die hij oppakt en komt met veel plezier bij je langs. Hij neemt jou de klus volledig uit handen, zodat jij de rust en voldoende tijd hebt om je op je eigen dingen te richten. Je hebt er geen omkijken naar. Dit vinden wij belangrijk: goede service, wederzijds vertrouwen en leuke klussen bij leuke mensen thuis op of kantoor. We leven niet in een perfecte wereld, maar als we met elkaar een leuke tijd kunnen hebben, dan komen we een heel eind.

huis keuken laten verbouwen renoveren

Snel, simpel en doeltreffend

Om een klus naar wens te kunnen uitvoeren is goede informatie van belang. Ons mannetje belt je na jouw aanvraag om kort te bespreken wat er moet gebeuren en maakt eventueel een afspraak met je om ter plekke te komen kijken. Dit kan vaak al de volgende dag. Ons mannetje inventariseert welke materialen er nodig zijn en hoeveel tijd gemoeid is met de klus of de klussen. De volgende dag krijg jij een complete offerte binnen. Na jouw goedkeuring kan ons mannetje aan de slag op een moment dat jou goed uitkomt. Snel. Simpel. Doeltreffend.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

Wat zijn jullie tarieven?

Goeie vraag. Onze mannetjes zijn allemaal zzp-er en hanteren hun eigen tarieven. Wij vinden het heel belangrijk dat ze kwaliteit leveren en dat ze jou gelukkig maken. Alles moet top zijn. Daar staat een eerlijke beloning tegenover. We doen onze mannetjes niet in de uitverkoop. Daar zijn ze veel te goed voor. Je betaalt altijd een eerlijke prijs, met prijs-kwaliteitverhouding 10. Voor een timmerman moet je denken aan €45 per uur, voor een stukadoor €55. Alle tarieven zijn inclusief btw.

zolder tot kantoor laten verbouwen timmerman professioneel

Waarom kies je voor mannetjes.nl?

Onze neef Marco is een goede timmerman en een leuke vent. Toch vond hij het moeilijk om aan klussen te komen; om het management (zijn woorden) voor zijn bedrijf te doen. Een platform als Werkspot werkt niet voor hem. Dergelijke platformen buiten goede vaklui uit door voor jouw contactgegevens geld te vragen, waardoor Marco maandelijks honderden euro’s kwijt was en nog steeds met lege handen stond. Inmiddels is Werkspot voor veel geld verkocht aan investeerders in Frankrijk. mannetjes.nl is opgericht om Marco en zijn collega zzp-ers een goede boterham te laten verdienen en jou aan een goede en leuke vakman te koppelen. Daarom kies je voor mannetjes.nl.