Vind hier snel je schilder in Laren

Goede en betrouwbare schilders in heel Nederland. Ook bij jou in Laren.

schilders gezocht huis
schilder aan het werk

Ook voor jouw klus een schilder in Laren!

mannetjes.nl is een netwerk van vakmannen door heel Nederland. In Laren zijn niet alleen schilders werkzaam, maar ook bijvoorbeeld timmermannen en loodgieters. Allemaal betrouwbare collega’s die één groot netwerk vormen en op elkaar kunnen rekenen. Daarom weet je één ding zeker als je een schilder uit ons netwerk inhuurt, je haalt een betrouwbare schilder in huis die kwaliteit aflevert. En dat tegen een redelijke prijs. Zonder extra kosten. Onze collega-schilders zijn helder en transparant. Onze schilder komt met plezier bij je langs in Laren om een vrijblijvende offerte op te stellen. Je krijgt één prijs voor de hele schilderklus. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Inclusief startdatum en (geschatte) einddatum. Zo geregeld!

Een goede schilder aan het werk

Wat is een goede schilder?

Onze schilders hebben zichtbaar plezier in hun werk. Daaraan herken je een goede schilder, denken wij. Onze schilders hebben geen haast, maar werken uiterst zorgvuldig. Als je goed kijkt zie je onze collega’s schilderen met een glimlach om hun mond. Ze weten immers dat ze met iets moois bezig zijn waarop ze later met genoegen zullen terugkijken. Wij beseffen ook heel goed dat het voor jou als klant belangrijk is dat je iemand over de vloer hebt die beleefd en vriendelijk is. mannetjes.nl wil je graag een prettige ervaring bieden door goed schilderwerk te leveren, geschilderd door een vriendelijke collega. Wij willen je graag ‘ontzorgen’, zodat je de volgende keer weer aan ons denkt als je een schilder of een ander mannetje nodig hebt. Ervaar het zelf. Vind hier jouw schilder in Laren.

Vind jouw schilder

huis laten schilderen binnen

Goede ZZP schilder gezocht? Zo gevonden bij mannetjes.nl!

Wij hebben een groot netwerk van de beste vakmannen in ’t Gooi en dus ook in Laren. Schilders en andere vaklui. Net als veel andere vakmensen zijn ook onze collega schilders druk bezet. Maar er zijn altijd wel weer schilders in ons netwerk die even de handen vrij hebben en dus tijd hebben voor jouw schilderklus. Ons netwerk geeft je de zekerheid van een goede schilder op het juiste moment.

schilder uurtarief zzp schilder gezocht

Gangbaar uurtarief van een schilder bij Mannetjes.nl

Het uurtarief van onze collega-schilders ligt tussen de €35 en €45. Dat is een gangbaar uurtarief voor schilders in Laren en de regio ’t Gooi. Het mooie van mannetjes.nl is dat onze schilder bij je langskomt voor het maken van een offerte (en een kopje koffie of thee), zodat jij exact weet waar je aan toe bent. De offerte van onze schilders is altijd inclusief alles: inclusief alle schildermaterialen en benodigdheden. Dus je krijgt een eerlijke offerte zonder verassingen achteraf. We houden het graag simpel.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat doet een schilder?

Een schilder bij mannetjes.nl zorgt ervoor dat jouw schilderklus snel en goed wordt opgepakt. Of je iets kleins wilt laten opknappen met een likje verf of een heel huis van binnen en buiten wilt laten schilderen. Of je hele bedrijf. Schildersbedrijfjes schieten momenteel als paddestoelen uit de grond. Vaak zijn dit zzp-ers zonder ervaring, die denken dat iedereen kan schilderen. Zij beseffen niet dat schilderen een vak, een ambacht is. Bij mannetjes.nl weet je zeker dat je een goede en betrouwbare vakman in huis haalt.

Bestel je schilder

Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

huis professioneel laten schilderen
schilder bij mannetjes.nl

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij mannetjes.nl

Onze schilder komt graag bij je langs om de schilderklus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand regel. Maak nu direct een afspraak. Vul het onderstaande formulier in en wij schakelen direct een mannetje uit ons netwerk in voor jou.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.