Vind hier snel je schilder in Zoetermeer

Goede en betrouwbare schilders in heel Nederland. Ook bij jou in de buurt.

schilders gezocht huis
schilder aan het werk

Ook voor jouw schilderklus een mannetje in Zoetermeer!

Met een schilder uit ons netwerk weet je één ding zeker, je haalt een betrouwbaar mannetje in huis die zijn vak verstaat. Onze schilders in Zoetermeer leveren goed en mooi schilderwerk af. Onze schilders zijn transparant en communiceren duidelijk. Een van onze collega’s uit Zoetermeer komt met plezier en geheel vrijblijvend bij je langs om het schilderwerk en eventuele andere werkzaamheden, zoals herstelwerk, op te nemen. De schilder maakt een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een scherpe offerte en een indicatie van de duur van het schilderwerk. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de schilderklus is geklaard. Zo geregeld!

Een goede schilder aan het werk

Wat is een goede schilder?

Mooi werk, dat vinden wij belangrijk. Onze collega-schilders hebben veel ervaring en leveren kwaliteit af. Onze schilders zijn vaklui die plezier in hun werk hebben, en dat stralen zij uit. Wij denken dat dat belangrijk is. Alleen als jij een goed resultaat én een goede ervaring hebt, kun je met plezier terugkijken op de werkzaamheden. Een schilder die bij je over de vloer komt, dat heeft impact op je dagelijks leven. Wij willen graag dat je dagen zorgeloos zijn en dat je iemand in huis hebt die bijdraagt aan een goede sfeer in en om je huis (of je bedrijf). Wij zorgen voor een topschilder uit Zoetermeer die aardig is en je goed informeert. Iemand waarop je kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Een goede schilder uit ons netwerk is veel meer dan iemand die een schilderklus voor je klaart. Ervaar het zelf. Vind jouw schilder uit Zoetermeer.

Vind jouw schilder

huis laten schilderen binnen

Mannetjes.nl is het enige echte netwerk van goede vaklui

Wij kennen de beste vakmannen en zij kennen elkaar. Niet alleen schilders, maar ook andere vaklui. Zo vormen we één netwerk om vooral één ding te doen: jou het leven makkelijk maken. En natuurlijk elkaar aan mooie klussen helpen. Het is best lastig om een goede fijne vakman te vinden, en bijna onmogelijk om er een te treffen die ook betrouwbaar en prettig in de omgang is. Ons netwerk geeft je die zekerheid. Onze collega-schilders mogen alleen deelnemen aan ons netwerk als ze kwaliteit leveren en vriendelijk en behulpzaam zijn. Vul het formulier onderaan deze pagina volledig in en je wordt direct gebeld door een van onze schilders. Hij komt graag bij je langs in Zoetermeer om kennis te maken en om te kijken wat er moet gebeuren. De volgende dag ontvang je een offerte van ons en kunnen we het werk inplannen wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat doet een schilder?

Een schilder bij mannetjes.nl zorgt ervoor dat jouw schilderklus snel en goed wordt opgepakt. Of je iets kleins wilt laten opknappen met een likje verf of een heel huis van binnen en buiten wilt laten schilderen. Of je hele bedrijf. Schildersbedrijfjes schieten momenteel als paddestoelen uit de grond. Vaak zijn dit zzp-ers zonder ervaring, die denken dat iedereen kan schilderen. Zij beseffen niet dat schilderen een vak, een ambacht is. Bij mannetjes.nl weet je zeker dat je een goede en betrouwbare vakman in huis haalt.

Bestel je schilder

Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

huis professioneel laten schilderen
schilder bij mannetjes.nl

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij mannetjes.nl

Onze schilder komt graag bij je langs om de schilderklus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand regel. Maak nu direct een afspraak. Vul het onderstaande formulier in en wij schakelen direct een mannetje uit ons netwerk in voor jou.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.