schoonmaker kamer
Goede schoonmaker of schoonmaakster

Vind hier snel je schoonmaker of schoonmaakster in Groningen

Goede schoonmakers/schoonmaaksters in heel Nederland. Ook bij jou in de buurt.

schoonmaker aanrecht
schoonmaker gezocht

Ook voor jouw huis een nette schoonmaker of schoonmaakster in Groningen

Een schoonmaker of schoonmaakster van mannetjes.nl werkt netjes en ziet stof, vuiligheid en rommel voordat jij het ziet. Daardoor blijft je huis (of je bedrijf) tip top schoon. Je kunt het schoonmaakwerk met een gerust hart bij onze schoonmakers laten. Geen zorgen meer, altijd een schoon huis. Van binnen en van buiten. Ook voor ramen lappen, je straatje vegen of je schuurtje opruimen kun je bij onze schoonmakers en schoonmaaksters terecht. En als je een handje nodig hebt, om een zware tafel te verzetten bijvoorbeeld, kun je op onze schoonmakers m/v rekenen. Zij doen graag wat extra’s voor je. Zij steken graag hun handen uit de mouwen. Voor een schoonmaker of schoonmaakster die met veel plezier bij jou aan de slag gaat moet je bij mannetjes.nl zijn.

Schoonmaker stofzuigen

Wat is een goede schoonmaker of schoonmaakster in Groningen?

In onze ogen is een goede schoonmaker of schoonmaakster iemand die je kunt vertrouwen, als mens en als professional. Iedereen kan schoonmaken, maar voor een goede schoonmaak heb je ervaring en kennis nodig. Wat wij verder nog belangrijk vinden voor een goede schoonmaker m/v zijn goede omgangsvormen en een goed humeur. Als er een vreemde in je huis komt wil je graag een betrouwbaar persoon over de vloer die ervoor zorgt dat je je prettig voelt in zijn of haar aanwezigheid en die je met een gerust gevoel alleen in huis laat. Iemand, kortom, die je volledig ontzorgt.

Oven keuken schoonmaken

mannetjes.nl is het enige echte netwerk van schoonmakers (m/v) en andere vakmensen

mannetjes.nl is een netwerk van goede vakmensen door heel Nederland. Onze contacten met verschillende vakmensen, waaronder schoonmakers en schoonmaaksters, hebben ertoe geleid dat het informele netwerk nu voor iedereen beschikbaar is via mannetjes.nl. Dus ook voor jou. Zo vind je heel gemakkelijk je schoonmaker of schoonmaakster. Maak gebruik van ons netwerk en vul het formulier onderaan deze pagina in en je wordt direct gebeld door een van onze schoonmakers m/v. Hij of zij komt graag bij je langs om kennis te maken, zodat jij weet met wie je in zee gaat. En maak direct met je schoonmaker of schoonmaakster afspraken. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat doet een schoonmaker of schoonmaakster voor jou?

Het woord zegt het natuurlijk al, een schoonmaker of schoonmaakster gaat voor jou schrobben. Wat je van een schoonmaker van mannetjes.nl kan verwachten is, dweilen, stofzuigen, toiletpapier vervangen, het afnemen van oppervlakten, ramen wassen, prullenbakken legen, afwassen, afstoffen en toiletten en keukens schoonmaken.

Wat kost een schoonmaker of schoonmaakster per uur?

De gemiddelde kosten van een schoonmaker zijn 10 tot 30 euro per uur. De prijs is afhankelijk van het aantal schoonmaakbeurten dat je per week nodig hebt of een specifieke klus hebt.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Hoe lang is een schoonmaker of schoonmaakster bezig?

Bij een gemiddeld huishouden is een schoonmaker rond de 3 uur bezig met het boenen van de gehele woning. Maar uiteindelijk ligt het helemaal aan wat jouw wensen zijn en wat er moet gebeuren.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

schoonmaker badkamer

Informeer nu bij ons wat een goede schoonmaker of schoonmaakster in Groningen je kost

Onze schoonmaker of schoonmaakster komt graag bij je langs om even kennis te maken, zodat jij precies weet met wie je te maken hebt. Na de kennismaking bepaal je of je met hem of haar in zee wilt gaan. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand regel. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Vul het onderstaande formulier in en wij schakelen direct een schoonmaker of schoonmaakster in. Voor direct hulp of een spoedklus kun je ons bellen of Whatsappen: 06 37328814.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.