spoeddienst 24 uur klusjesman

Met spoed een vakman nodig?

Met onze spoeddienst 24/7 is jouw probleem goed en snel opgelost. Waar je ook bent.

Elektricien aan het werk

Onze spoeddienst 24/7 staat dag en nacht voor je klaar

Een loodgieter met spoed, een timmerman of klusjesman met spoed, een slotenmaker, glaszetter, elektricien of installateur met spoed laten komen. Verlies geen tijd, voorkom eventuele extra schade en verspil geen geld. Neem direct contact op met de spoeddienst van mannetjes.nl. Dag en nacht en in het weekend, 24/7 staan we voor je klaar om je lekkage of overstroming te verhelpen, om je ruit of je sloten te vervangen of om een andere spoedklus uit te voeren. Bel, app of mail ons en wij komen direct in actie. Tot zo!

elektricien tarieven

Een goede loodgieter, timmerman of klusjesman met spoed regelen

Soms heb je direct een mannetje nodig. Omdat je lekkage hebt, je kachel het niet doet, geen stromend water meer hebt of je sloten direct moet vervangen. Het kan ook zijn dat je geen goede en betrouwbare vakman kunt krijgen voor een klus die geen spoed heeft maar die wel geklaard moet worden, want alle goede vaklui hebben volop werk en jij mag achteraan sluiten. Ook dan is het zinvol om onze spoeddienst 24/7 te benaderen. Via onze spoeddienst krijg je namelijk altijd voorrang op geplande werkzaamheden die geen spoed vereisen. Neem daarom nu contact op.

klusjesman spoed

mannetjes.nl is het enige echte netwerk van goede vaklui

Wij kennen de vakmannen en zij kennen elkaar. Zo vormen we één netwerk om vooral één ding te doen: jou het leven makkelijk maken. En natuurlijk elkaar aan mooie klussen helpen. En daar horen spoedklussen natuurlijk ook bij. Heb je een acuut probleem, laat het ons weten. Wij zetten direct een van onze toppers in om je leed te verzachten. Op dit moment kun je moeilijk aan goede vaklui komen, laat staan aan betrouwbare vakmensen die je direct helpen als je in nood bent. Maak daarom nu gebruik van ons mannetjes-netwerk voor je spoedklus.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

Wat zijn jullie tarieven?

Goeie vraag. Onze mannetjes zijn allemaal zzp-er en hanteren hun eigen tarieven. Wij vinden het heel belangrijk dat ze kwaliteit leveren en dat ze jou gelukkig maken. Alles moet top zijn. Daar staat een eerlijke beloning tegenover. We doen onze mannetjes niet in de uitverkoop. Daar zijn ze veel te goed voor. Je betaalt altijd een eerlijke prijs, met prijs-kwaliteitverhouding 10. Voor een timmerman moet je denken aan €45 per uur, voor een stukadoor €55. Alle tarieven zijn inclusief btw.

spoeddienst 24 uur klusjesman
loodgieter gezocht

Bel of mail ons nu, dag of nacht, dan staan wij straks bij jou voor de deur

Bel, mail of app ons direct als je een acuut probleem hebt. Onze timmermannen, loodgieters, sleutelmakers, dakdekkers, schoonmakers en onze andere vaklui komen graag direct bij je langs als je ze nodig hebt. Overdag, ‘s-nachts of in het weekend, ze staan voor je klaar. Bij een spoedklus ligt het tarief hoger, maar je kunt er zeker van zijn dat je probleem goed, snel en duurzaam wordt opgelost. We leggen geen noodverband aan, maar pakken een reparatie of spoedklus grondig aan. Bij je thuis of in je bedrijf.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.