elektricien tarieven
dakraam laten plaatsen professioneel
Mannetje nodig?

De mannetjes tarieven

Tarieven bij mannetjes.nl

dak repareren dakraam installeren timmerman
gipswand later renoveren vakman

Tarieven bij mannetjes.nl

Onze timmermannen en klusjesmannen rekenen gangbare uurtarieven. Een uurtarief rond de €45 inclusief btw is gangbaar. Onze timmermannen vinden het belangrijk om goed werk te leveren en van tevoren duidelijk te zijn over wat jij kunt verwachten. Daarom maakt mannetjes.nl voor elke klus een complete offerte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Het kan voor komen dat jij er tijdens de werkzaamheden van ons mannetje achter komt dat er nog andere dingen gedaan moeten worden. Geen probleem, kleine karweitjes pakt ons mannetje graag even mee binnen de offerte. Mocht er wat meer werk zijn, dan schrijft ons mannetje in overleg met jou wat extra tijd. Mocht er nog iets meer werk uit voortkomen, dan sturen we een tweede offerte voor het extra werk. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

dakraam laten installeren

Kosten voor particuliere klussen

Voor particuliere klussen hanteren wij gangbare tarieven. Voor goedkope krachten verwijzen wij je naar platformen als Marktplaats en Werkspot. Onze mannetjes willen goed werk leveren waar ze trots op kunnen zijn. En wij willen hen graag helpen een goede boterham te verdienen. Daarom vragen wij de volgende tarieven (inclusief btw):

  • Een uurtarief van €45. Hierbij hoort ook voorbereidend werk zoals het op maat maken van de materialen.
  • De door ons ingekochte materialen krijgen een opslag van 15% op de inkoopprijs vanwege administratie, logistiek en dergelijke. Zo hoef je zelf niet de deur uit en koop je de verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld beschadiging, af.
  • Onze reiskosten bedragen €20,00 per dag
  • Mochten er parkeerkosten zijn, worden deze tegen de kostprijs in rekening gebracht binnen de factuur.
huis laten schilderen

Kosten voor zakelijke klussen

Voor zakelijke klussen hanteren wij vergelijkbare tarieven als die voor particulieren. Mocht je als zakelijke klant willen gaan voor een contract, dan geven we graag wat korting. Onze mannetjes leveren goed werk waar ze trots op kunnen zijn en daar zetten wij graag een goede beloning tegenover middels de volgende tarieven (exclusief btw):

  • Een uurtarief van €45. Hierbij hoort ook voorbereidend werk zoals het op maat maken van de materialen.
  • De door ons ingekochte materialen krijgen een opslag van 15% op de inkoopprijs vanwege administratie, logistiek en dergelijke. Zo hoef je zelf niemand eropuit te sturen en koop je de verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld beschadiging, af.
  • Onze reiskosten bedragen €20,00 per dag
  • Mochten er parkeerkosten zijn, worden deze tegen de kostprijs in rekening gebracht binnen de factuur.
  • Als je de klus snel geklaard wilt hebben hanteren wij 200%.
Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

dak dekken laten repareren lekkage
timmerman klusjesman

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij mannetjes.nl

Onze timmermannen of klusjesmannen (of een van onze andere vakmannen) komen graag bij je langs om de klus op te nemen. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.