schuren vloer beton badkamer
timmerman klusjesman
Mannetje nodig?

Timmerman in Amsterdam Oost.
Zo geregeld!

Onze mannetjes hebben plezier in hun werk en zijn betrouwbaar en behulpzaam

Gratis en vrijblijvend Onze timmerman komt met veel plezier in Amsterdam Oost. Bij je thuis of in je bedrijf.

Onze timmermannen in Amsterdam Oost komen graag bij je langs om het timmerwerk en eventuele andere werkzaamheden op te nemen. Dat kan bij je thuis of in je bedrijf. De timmerman maakt een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een offerte en een indicatie van de duur van de klus of verbouwing. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de timmerklus is geklaard. En dat alles gratis en vrijblijvend. Bel of mail met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk voor het plannen van een afspraak met onze timmerman in Amsterdam Oost.

 

huis keuken laten verbouwen renoveren
deur laten installeren klusjesman

Een goede timmerman in Amsterdam Oost vind je bij mannetjes.nl

Wij willen één ding: jou het leven makkelijk maken. En natuurlijk onze mannetjes aan mooie klussen helpen. Dus zoek je een betrouwbare timmerman voor je kleine of grote klus in Amsterdam Oost, maak dan gebruik van ons netwerk en bestel een timmermannetje. Hoe gaat dat in z’n werk? Bel of mail met onze Servicedesk voor een afspraak met een van onze timmermannen in Amsterdam Oost. De timmerman komt bij je langs om kennis te maken en het timmerwerk op te nemen. Na het bezoek van de timmerman krijg je een offerte en kan het werk direct beginnen.

Bestel je mannetje

tuindeur ramen kozijnen laten plaatsen timmerman klusjesman

De timmerman met plezier in zijn werk

Onze timmermannen hebben plezier in hun werk. Daardoor profiteer jij van de beste service. Onze timmermannen zijn transparant en komen hun afspraken altijd na. En onze timmermannen zijn bereid om een stapje extra te doen. Je kan ze om een boodschap sturen. Letterlijk. Als je zelf even geen tijd hebt bijvoorbeeld. Onze timmermannen doen wat ze leuk vinden, jouw klus klaren. Gewoon, omdat ze er plezier in hebben. Terwijl onze timmermannen druk in de weer zijn, helpen wij ze met allerlei randzaken. Daar worden ze nog blijer van. Heb je een timmerman in Amsterdam Oost nodig? Onze mannetjes staan voor je klaar.

 

dakraam laten installeren

Het tarief van onze timmerman in Amsterdam Oost

Onze timmermannen rekenen gangbare uurtarieven. Een uurtarief rond de €45 inclusief btw vinden wij gangbaar voor een timmerman. Onze timmermannen vinden het belangrijk om goed werk te leveren en van tevoren duidelijk te zijn over wat jij kunt verwachten. Met deze reden maken onze timmermannen van tevoren een complete offerte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Inclusief alles. Als je tijdens de klus extra werkzaamheden wil laten uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook. Onze timmerman houdt eenvoudig de extra uren bij. Die verrekenen we dan achteraf. Wel zo simpel.

 

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Kan mijn klus wel doorgaan tijdens de coronaperiode?

Ja. Jouw klus kan zeker doorgaan mits alle adviezen van onze overheid in acht worden genomen. Op het moment dat jij of jouw huisgenoten klachten hebben wordt de klus uitgesteld. Dit is voor de bescherming van jou en ons mannetje. Wij houden ons te allen tijden aan de anderhalve meter regel. Ook wassen onze mannetjes regelmatig hun handen.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

Wat zijn jullie tarieven?

Goeie vraag. Onze mannetjes zijn allemaal zzp-er en hanteren hun eigen tarieven. Wij vinden het heel belangrijk dat ze kwaliteit leveren en dat ze jou gelukkig maken. Alles moet top zijn. Daar staat een eerlijke beloning tegenover. We doen onze mannetjes niet in de uitverkoop. Daar zijn ze veel te goed voor. Je betaalt altijd een eerlijke prijs, met prijs-kwaliteitverhouding 10. Voor een timmerman moet je denken aan €45 per uur, voor een stukadoor €55. Alle tarieven zijn inclusief btw.

gipswand later renoveren vakman
timmerman klusjesman

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij jouw timmerman in Amsterdam Oost

Onze timmermannen (of een van onze andere vakmannen) komen graag bij je langs in Amsterdam Oost om de klus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel. Maak nu direct een afspraak. Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Lars of Ariël van onze Servicedesk. En zet de koffie alvast klaar.

Bestel je mannetje