zolder tot kantoor laten verbouwen timmerman professioneel
Mannetje nodig?

Timmerman in Hilversum.
Zo geregeld.

Goede en betrouwbare timmermannen in heel Nederland. Ook bij jou in Hilversum.

Timmerman gezocht? Onze timmerman komt met veel plezier in Hilversum. Bij je thuis of in je bedrijf.

Onze timmermannen in Hilversum komen graag bij je langs om het timmerwerk en eventuele andere werkzaamheden op te nemen. Dat kan bij je thuis of in je bedrijf. De timmerman maakt een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een offerte en een indicatie van de duur van de klus of verbouwing. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de timmerklus is geklaard. En dat alles gratis en vrijblijvend. Bel of mail met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk voor het plannen van een afspraak met onze timmerman in Hilversum.

huis keuken laten verbouwen renoveren
deur laten installeren klusjesman

Een goede timmerman in Hilversum vind je bij mannetjes.nl

Wij willen één ding: jou het leven makkelijk maken. En natuurlijk onze mannetjes aan mooie klussen helpen. Dus zoek je een betrouwbare timmerman voor je kleine of grote klus in Hilversum, maak dan gebruik van ons netwerk en bestel een timmermannetje. Hoe gaat dat in z’n werk? Bel of mail met onze Servicedesk voor een afspraak met een van onze timmermannen in Hilversum. De timmerman komt bij je langs om kennis te maken en het timmerwerk op te nemen. De volgende dag krijg je van ons een offerte en kunnen we het werk direct voor je inplannen. Zo geregeld!

Bestel je mannetje

tuindeur ramen kozijnen laten plaatsen timmerman klusjesman

De timmerman met plezier in zijn werk

Onze timmermannen hebben plezier in hun werk. Daardoor profiteer jij van de beste service. Onze timmermannen zijn transparant en komen hun afspraken altijd na. En onze timmermannen zijn bereid om een stapje extra te doen. Je kan ze om een boodschap sturen. Letterlijk. Als je zelf even geen tijd hebt bijvoorbeeld. Onze timmermannen doen wat ze leuk vinden, jouw klus klaren. Gewoon, omdat ze er plezier in hebben. Terwijl onze timmermannen druk in de weer zijn, helpen wij ze met allerlei randzaken. Daar worden ze nog blijer van. Timmerman in Hilversum nodig? Onze timmermannetjes staan voor je klaar.

timmerman inhuren

Wat doet een timmerman precies?

Een timmerman bij mannetjes.nl maakt, repareert en monteert wanden, deuren, kozijnen, ramen, plafonds, vloeren, trappen en daken. Onze timmermannen maken kortom allerlei houten constructies in en om je huis of bedrijf. Onze timmerman pakt alles op, van kleine tot mega-timmerwerken. Een timmerman is vaak ook een kleine aannemer die andere vakmannen betrekt en aanstuurt. Ook pakt hij kleine klusjes, zoals het aansluiten van elektra of het dichten van een lek in je erker meestal wel op. Een timmerman van mannetjes.nl geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en neemt je heel wat (regel)werk uit handen.

dakraam laten installeren

Het uurtarief van onze timmerman in Hilversum

Onze timmermannen rekenen gangbare uurtarieven. Een uurloon rond de €45 inclusief btw is gangbaar. Onze timmermannen vinden het belangrijk om goed werk af te leveren en van tevoren duidelijk te zijn over wat jij kunt verwachten. Daarom maken onze timmermannen van tevoren een complete offerte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Inclusief alles. Als je tijdens de klus extra werkzaamheden wil laten uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook. Onze timmerman houdt eenvoudig de extra uren bij. Die verrekenen we dan achteraf. Wel zo makkelijk.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat zijn de meest voorkomende taken die een timmerman uitvoert?

In de bouwwereld speelt een timmerman een centrale rol. Timmermannen zijn allereerst experts in houtbewerking, maar zij kunnen nog veel meer. De vaardigheden van een timmerman strekt zich uit over een breed spectrum van constructie- en afwerkingstaken. Hieronder sommen we de meest voorkomende taken op die een timmerman uitvoert.

1. Constructie van frames

Een van de primaire taken van de timmerman is het bouwen van de structurele frames voor nieuwe gebouwen, zoals huizen en commerciële panden. Hierbij gaat het om het meten, snijden en assembleren van houten balken, staanders en dwarsbalken. Deze frames vormen de ruggengraat van een constructie en vereisen nauwkeurigheid en kracht.

2. Installeren van deuren en ramen

Na het frame van het gebouw komt het plaatsen van deuren en ramen, een taak waar precisie bij komt kijken. Een timmerman zorgt ervoor dat alles perfect past. Belangrijk natuurlijk voor zowel de esthetiek als de isolatie van een gebouw.

3. Dakbedekking en vloeren leggen

Een timmerman is ook verantwoordelijk voor het leggen van daken en vloeren. Hij (of zij) installeert dakspanten en brenget dakbedekking aan. Vloeren vereisen een gedegen ondergrond die vaak door timmermannen wordt voorbereid en geïnstalleerd.

4. Afwerking en fijn timmerwerk

Met afwerkingstaken, zoals het plaatsen van plinten, sierlijsten rond deuren en ramen en het bouwen van inbouwkasten of planken, laat de timmerman zien waar de uitdrukking ‘met Timmermans oog’ vandaan komt. De timmerman heeft oog voor detail. De afwerking is bepalend voor wat een ruimte zijn uiteindelijke ‘look and feel’ geeft.

5. Renovaties en reparaties

Timmermannen zijn vaak betrokken bij renovatieprojecten waarbij bestaande structuren worden verbeterd of hersteld. Ze kunnen oude structuren demonteren, beschadigde elementen vervangen en ervoor zorgen dat nieuwe toevoegingen naadloos aansluiten bij de bestaande architectuur.

6. Maatwerk meubilair

Veel timmermannen hebben de vaardigheden om op maat gemaakte meubelstukken te creëren, van robuuste tafels en bedframes tot op maat gemaakte boekenkasten. Dit soort werk toont vaak de artistieke kant van het timmervak.

7. Isolatie en energie-efficiëntie verbeteringen

Met een groeiend bewustzijn van duurzaamheid, spelen timmermannen een sleutelrol in het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen door het installeren van nieuwe isolatie en het upgraden van ramen en deuren naar meer energie-efficiënte modellen.

Zoals je ziet is rol van een timmerman divers en ook nog eens uitdagend, met een combinatie van ruwe constructiewerkzaamheden en gedetailleerd fijn timmerwerk. Een ding is zeker, timmermannen zijn onmisbaar in veel aspecten van de bouw. Hun vaardigheden zorgen ervoor dat zowel de structuur als het esthetische aspect van onze gebouwde omgeving aan de hoogste normen voldoen.

Hoe verloopt de communicatie?

Onze mannetjes blinken uit in communiceren. En dat is best bijzonder. In de bouwwereld wordt over het algemeen nogal slecht gecommuniceerd. Bij de start van ons bedrijf hebben wij ons dan ook voorgenomen om alleen met vaklieden in zee te gaan die vriendelijk en transparant zijn. Je kunt dus met je mannetje van alles overleggen en hij zal je ook op de hoogte houden van de vorderingen van het project. Ook als het even tegenzit krijg je een eerlijk verhaal. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Wat zijn jullie tarieven?

Goeie vraag. Onze mannetjes zijn allemaal zzp-er en hanteren hun eigen tarieven. Wij vinden het heel belangrijk dat ze kwaliteit leveren en dat ze jou gelukkig maken. Alles moet top zijn. Daar staat een eerlijke beloning tegenover. We doen onze mannetjes niet in de uitverkoop. Daar zijn ze veel te goed voor. Je betaalt altijd een eerlijke prijs, met prijs-kwaliteitverhouding 10. Voor een timmerman moet je denken aan €45 per uur, voor een stukadoor €55. Alle tarieven zijn inclusief btw.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

gipswand later renoveren vakman
timmerman klusjesman

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij mannetjes.nl

Onze timmermannen (of een van onze andere vakmannen) komen graag bij je langs in Hilversum om de klus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel. Maak nu direct een afspraak. Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk. En zet de koffie maar vast klaar.

Bestel je mannetje