tuinman hovenier gezocht

Vind hier snel je tuinman of hovenier

Goede betrouwbare tuinmannen en hoveniers in heel Nederland. Ook bij jou in de buurt.

tuinman gezocht
tuinonderhoud hovenier tuinman

Ook voor jouw tuin een mannetje!

Een tuinman of hovenier van mannetjes.nl is goed op de hoogte van de laatste trends en denkt graag met je mee over al het groen in je tuin. Ook over een ontwerp als je daar behoefte aan hebt. Onze tuinmannen en hoveniers leveren prachtig werk af. De tuinman komt geheel vrijblijvend en met veel plezier bij je langs om je tuin te bekijken en je te adviseren als je dat wilt. De tuinman maakt een goede inschatting van het aantal uren dat nodig is. Als je wilt kun je planten, bomen en benodigdheden bij je tuinman of hovenier bestellen. Ook voor straatwerk kun je bij onze vakmannen terecht. Wij maken graag een offerte voor je op. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer je tuin onder handen wordt genomen. Geheel vrijblijvend.

tuinaanleg hovenier tuinman

Wat is een goede tuinman of hovenier?

In onze ogen is een goede tuinman of hovenier een vakman die met je meedenkt, veel ervaring heeft en kwaliteit levert. Onze tuinmannen hebben zichtbaar plezier in hun werk. Dat vinden wij minstens zo belangrijk. Onze tuinmannen en hoveniers nemen alle tijd om jouw tuin de aandacht te geven die hij verdient. En ze nemen alle tijd voor jou. Goede communicatie en nakomen van afspraken zijn de standaard kwaliteiten van onze vaklui. Een goede tuinman of hovenier is meer dan een professional, hij is iemand zie je volledig ontzorgt.

Tuinman

mannetjes.nl is het enige echte netwerk van goede vakmannen

Er is een groot netwerk van goede vaklui in Nederland. Onze contacten met verschillende vaklui, waaronder tuinmannen en hoveniers, hebben ertoe geleid dat het informele netwerk nu voor iedereen beschikbaar is via mannetjes.nl. Dus ook voor jou. Zo vind je heel gemakkelijk je tuinman of hovenier. Maak gebruik van ons netwerk en vul het formulier onderaan deze pagina volledig in en je wordt direct gebeld door een van onze tuinmannen of hoveniers. Hij of zij komt graag bij je langs om kennis te maken en te kijken wat er moet gebeuren. De volgende dag krijg je een offerte en kunnen we het werk samen direct inplannen, wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat doet een behanger?

Behangers werken eigenlijk alleen binnen. Een behanger zorgt er voor dat de binnenmuren of de plafonds netjes en snel worden behangt met verf of behang.

Hoeveel kost een behanger?

Meestal vraagt een behanger een prijs per uur. Die ligt rond de €35 euro per uur. In sommige gevallen kan een behanger een klus aannemen voor een prijs per m2. Dit wordt meestal op afspraak gedaan.

Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

tuin ontwerpen hovenier tuinman gezocht

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor je tuinman of hovenier

Onze tuinman of hovenier komt graag bij je langs om de werkzaamheden in je tuin te bekijken. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand regel. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Vul het onderstaande formulier in en wij schakelen direct een tuinman of hovenier uit ons netwerk in voor jou.