aannemer gezocht

Vind hier snel je vloerenlegger

Goede en betrouwbare vloerenleggers in heel Nederland. Ook bij jou in de buurt.

wat kost een aannemer
aannemer bedrijf

Ook voor jouw vloer een mannetje!

Een vloerenlegger van mannetjes.nl staat garant voor betrouwbaarheid, heldere communicatie en topkwaliteit werk. Onze vloerenleggers staan te popelen om bij je langs te komen om jouw nieuwe vloer en eventuele bijkomende werkzaamheden met je door te spreken. Dit kan bij jou thuis zijn of op je bedrijfslocatie en Ius geheel vrijblijvend. Onze vloerenlegger maakt een zorgvuldige inschatting van de benodigde uren en materialen. Binnen een dag heb je een offerte in handen, samen met een tijdsindicatie voor het leggen van je nieuwe vloer. Een helder verhaal, zodat je exact weet waar je aan toe bent en wanneer je kunt genieten van je nieuwe vloer. Zo geregeld!

aannemer interieur

Wat is een goede vloerenlegger?

Een topvloerenlegger brengt een schat aan ervaring mee en staat voor kwaliteit. Maar het plezier in zijn werk is wat ons betreft net zo cruciaal. Alleen zo kun jij ook echt tevreden terugkijken op de uitgevoerde werkzaamheden. Een vloerenlegger werkt in jouw persoonlijke ruimte, wat onmiskenbaar invloed heeft op je dagelijkse leven. Wij streven ernaar dat je weinig last hebt van de werkzaamheden aan je vloer; dat je een vakman over de vloer krijgt die bijdraagt aan een prettige sfeer, thuis of op je werk. Onze vloerenleggers zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en zorgen voor duidelijke communicatie. Een goede vloerenlegger doet in onze ogen meer dan alleen je nieuwe vloer leggen; hij zorgt voor een goede ervaring en steekt een handje toe als jij dat nodig hebt. Bijvoorbeeld met het verschuiven van meubilair. Vraag het de vloerenlegger van mannetjes.nl en het wordt geregeld.

aannemer renovatie

Mannetjes.nl is het enige netwerk van vakmannen, ook voor vloerenleggers

Binnen ons netwerk kennen de vakmannen elkaar goed. Samen vormen we met mannetjes.nl een sterk netwerk met één doel: jouw leven gemakkelijker maken en elkaar aan mooie opdrachten helpen. Dus, ben je op zoek naar een betrouwbare vloerenlegger voor een kleine, grote of zelfs megaklus? Maak dan gebruik van ons netwerk en bestel je vloerenmannetje. Vul het formulier onderaan de pagina in, en één van onze vloerenleggers neemt direct contact met je op. Bij grotere projecten komt hij persoonlijk bij je langs om de situatie te beoordelen en kennis te maken. De volgende dag ontvang je een offerte met alle details en kunnen we samen de werkzaamheden inplannen. Precies wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Regelen jullie ook het materiaal?

Zeker. Wij regelen alles voor jou, dus ook het materiaal. Wij gebruiken altijd mooie materialen die lang meegaan. Maar als je dat wilt kun je ook zelf aangeven welk materiaal je wilt gebruiken voor je klus of verbouwing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vooral in de afwerking zelf de regie wilt hebben over het materiaal. Je kunt dit van tevoren aangeven of later overleggen met ons mannetje tijdens de werkzaamheden. Vaak kunnen wij goedkoper aan materiaal komen. Als je wilt bepalen we in overleg wat het meest gunstig is voor jou.

Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk. En er is nog een belangrijk verschil: wij buiten onze zzp-ers niet uit, wij zorgen ervoor dat ze een eerlijke beloning krijgen.

Wat zijn de voordelen van mannetjes.nl?

Bij mannetjes.nl zijn vakmannen aangesloten die goed werk leveren en dat met veel plezier doen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Onze mannetjes zijn fijne aardige kerels die je kunt vertrouwen en die er plezier in hebben goed en degelijk werk af te leveren. De dingen die ze niet zo leuk vinden, zoals administratie en marketing, die doen wij voor ze. Daar worden ze dus heel blij van. Zo kunnen ze zich volledig toeleggen op hun vak. En er is geen tijdsdruk, want we spreken vooraf een prijs af voor de hele klus. Je weet dus helemaal waar je aan toe bent. En onze mannetjes kunnen relaxt aan het werk.

huis verbouwen aannemer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het leggen van je vloer

Onze vloerenlegger komt graag bij je langs om de klus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Maak nu direct een afspraak met een vloerenlegger uit ons netwerk; vul het onderstaande formulier in.